Sunday , December 8 2019
Τελευταία Νέα
Home / Άρθρα / Οι 10 χειρότεροι τύποι που συναντάς στα αεροδρόμια!
Οι 10 χειρότεροι τύποι που συναντάς στα αεροδρόμια!

Οι 10 χειρότεροι τύποι που συναντάς στα αεροδρόμια!

Εγγυημένα οι φθηνότερες προσφορές ξενοδοχείων ΕΔΩ

Έστω και ένα ταξίδι με αεροπλάνο είναι αρκετό, για να συναντήσεις κάποιον από τους παρακάτω ενοχλητικούς τύπους επιβατών. Το μόνο που ευχόμαστε; να μην είσαι ένας απ’ αυτούς!

Αυτός που τρέχει στην πύλη

Μπορεί η επιβίβαση στο αεροπλάνο να θέλει τουλάχιστον μια ώρα για να ξεκινήσει, αλλά αυτός ο τύπος (με την τεράστια βαλίτσα του την οποία θα πάρει οπωσδήποτε μαζί του) βρίσκεται ήδη όσο πιο κοντά γίνεται στο σημείο που επιτρέπει ο εκπρόσωπος της εταιρείας. Και δεν έχει σημασία που είναι στο πέμπτο γκρουπ επιβίβασης – θα αρνηθεί να μετακινηθεί και θα μπλοκάρει όλους όσοι θέλουν να επιβιβαστούν όταν έρθει η ώρα.

Αυτός που πιάνει όλες τις θέσεις φόρτισης

Μπορεί να είναι 100 άνθρωποι στην πύλη, θα είναι ένας όμως ο οποίος θα έχει «πιάσει» όλες τις πύλες για να φορτίσει το φορητό υπολογιστή και το κινητό του τηλέφωνο – και όταν τελειώσει μ’ αυτά, θα φορτίσει την ταμπλέτα, το kindle ή το Game boy. Κάποιος να τον ξεσυνδέσει…

Το ανεξέλεγκτο παιδί

paidi

Θα υπάρχει πάντα στο αεροδρόμιο ένα παιδί που μοιάζει να το χουν παρατήσει οι γονείς του – δεν θα το μάθεις ποτέ βέβαια, γιατί δεν θα εμφανιστούν για να τους ρωτήσεις… Τρέχουν πάνω κάτω φωνάζοντας, παίζουν με ό,τι βρουν μπροστά τους, συμπεριφέρονται σαν αν είναι στην προσωπική παιδική χαρά τους και κανείς δεν είναι τριγύρω να το συγκρατήσει.

Αυτός που μιλάει δυνατά στο τηλέφωνο

tilefono

Αναρωτιέσαι ποια να είναι η ιστορία της ζωής του διπλανού σου; Μην ανησυχείς, θα το μάθεις σύντομα, αφού θα πιάσει το τηλέφωνο με την φωνή στο τέρμα, χωρίς να τον νοιάξει αν έχει κοινό τριγύρω να τον παρακολουθεί. Είτε συζητά για την κρίση στο γάμο του, είτε για τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων είτε για ένα εμπιστευτικό επαγγελματικό ζήτημα, να είσαι σίγουρος ότι θα ακούσεις την ιστορία και στην παραμικρή της λεπτομέρεια. Κόλπο: αν τύχει να δώσει πουθενά τον αριθμό του τηλεφώνου του, σημείωσε τον και στείλ’ του sms για να σταματήσει να μιλάει.

Αυτός που παίζει μανιωδώς video game

Κατέβασε το ολοκαίνουριο παιχνίδι και μπράβο του, αλλά γίνεται να το παίζει χωρίς να έχει κλείσει τον ήχο ή τουλάχιστον να έχει βάλει ακουστικά; Σαν να μην καταλαβαίνει ότι ο μόνος που ευχαριστιέται από τον μπλινκ μπλινκ είναι ο ίδιος… Χειρότεροι του είδους είναι οι γονείς που δίνουν στα παιδιά τους τα τηλέφωνα τους για να καθίσουν ήσυχα… χωρίς ωστόσο να κλείνουν τον ήχο.

Ο μεθυσμένος

Δεν χρειάζεται να τον δεις, τον μυρίζεις από μακριά. Είναι ο τύπος που τα τσουξε στο μπαρ του αεροδρομίου και τώρα συνεχίζει με τις αγορές από το duty free. Μην σε νοιάζει αν κάθεται δίπλα σου στο αεροπλάνο: οι μεγαλύτερες πιθανότητες είναι ότι θα τον πετάξει σύντομα έξω η ασφάλεια του αεροδρομίου.

Ο «ξέρεις ποιος είμαι εγώ;»

Δεν ξέρεις; Με τον συγκεκριμένο τύπο, σίγουρα θα μάθεις! Δεν έχει σημασία προς τα πού απευθύνεται η οργή και η αλαζονεία του συγκεκριμένου – πιθανώς θα πάρουν κι εσένα τα σκάγια, της περίπτωσης του ανθρώπου που δεν αντιλαμβάνεται ότι ο κόσμος δεν περιστρέφεται γύρω του.

Αυτός που πιάνει όλα τα καθίσματα

kathismata

Τι κι αν η πύλη έχει πολύ κόσμο που στέκεται περιμένοντας για να επιβιβαστεί. Υπάρχει κι αυτός ο ένας που δεν θα έχει καταλάβει ένα, αλλά τρία καθίσματα, όσα του χρειάζονται για να ξαπλώσει ανάσκελα και να κοιμηθεί – ίσως και ένα τέταρτο, για να βάλει τις αποσκευές του…

Ο ανυπόμονος

Θα τον αναγνωρίσεις από μακριά, γιατί με τις φωνές του κάνει αμέσως αισθητή την παρουσία του. Εννοείται ότι δεν είναι ικανοποιημένος με τίποτα και ηρεμεί μόνο όταν γίνει το δικό του.

Ο άρρωστος

arrwstos

Είναι δύσκολο να ακυρώσεις ένα προγραμματισμένο ταξίδι αν είσαι άρρωστος και σίγουρα όλοι το κατανοούν αυτό. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μπορείς να φτερνίζεσαι χωρίς να σκεπάζεις το στόμα σου ή να βήχεις μπροστά στα πρόσωπα άλλων ανθρώπων. Άρρωστο.

πηγή: thetoc.gr